دوست عزیز در این بخش از سایت میتوانید باطرح سوال خود، به طور رایگان از راهنمایی دکتر پدرام بهرهمند شوید. لطفا قبل از طرح سوال، سوالات دیگر دوستان را ببینید تا سوالات تکراری به حداقل برسد،همچنین با قابلیت جست و جوی که برای سوالات و پاسخ ها برایتان گذاشته شده است می توانید به راحتی سوال مورد نظر خودتان را بیابید.
- محمد 6 سال قبل سوال کرد
- آخرین ویرایش 6 سال قبل
- شما باید برای ارسال دیدگاه وارد شوید
سلام محمد جان
خیلی خوبه که از الان هدفت رو میدونی و داری در موردش بررسی می کنی ، برای جراح قلب شدن ، شما میبایست در ووحله اول کنکور تجربی رو بدین و پزشکی رو قبول بشین.
پزشکی شامل 3 سال علوم پایه، سپس آزمون علوم پایه و بعد 4 سال بحث های تخصصی پزشک عمومی هستش که دوره ای رو هم در بیمارستان به کار مشاهده باید برسین، یعد در کل بعد از 7 سال فارغ التحصیل میشین و بعدش باید طرح اجباری 2 ساله رو بگذرونین و خدمت کنین در یک بیمارستان تا هم توانتون بالاتر بره و هم خدمتتون به دولت رو انجام داده باشین.
در مورد رشته هایی مثل: بورد تخصصی قلب – اطفال – زنان زايمان – راديولوژی – داخلی – گوش و حلق و بينی – روانپزشكی و ارتوپدی بين 3 تا 4 سال دوره ی تخصص زمان میبره.
در مورد تخصص جراحی عمومی هم دوره اش 4 سال هست .
البته برای رشته های جراحی تخصصی ( قلب – قفسه سينه – دستگاه گوارش – پلاستيك ) میبایست وارد جراحی این رشته ها مثلا جراحی قلب شد که اون هم مدت زمانی معادل4 تا نهایتا 5 سال زمان میبره.
در مورد تخصص هایی همچون جراحی قلب هم معمولا در ادامه علاوه بر اون دوره فوق تخصص اونها رو هم سپری میکنن كه طول دوره هاشون بين 2 تا 4 سال هست .
البته خیلی از دوستانی می خوان در اين رشته ها فوق تخصص بگيرن معمولا ميرن خارج از كشور در کشوری که این تخصص رواج بیشتری داشته باشه.
پس بدون احتساب فوق تخصص برای جراحی قلب شما 7 سال + 2 سال + حدودا5 سال ( بدون در نظر گرفتن وقفه های آزمون ورودی ) حدود 14 سال این تخصص زمان میبره که البته شما میبایست بین 16 تا 17 سال رووش حساب کنین چون وقفه های متعددی ممکنه در مسیر پیش بیاد.
- دکتر پدرام 6 سال قبل پاسخ داد
- شما باید برای ارسال دیدگاه وارد شوید