مشاور تحصیلی و روانشناسی از جنس کار، دانش و تجربه…
در دوران بچگی و نوجوانی گوشهگیر بود، کتاب میخواند و مینوشت و معمولا در دنیای خودش غرق بود، تا روزی که با راهنمایی و همراهی مشاور استادش «امیر حسنزاده»، (مشاور مدرسه راهنمایی سروش اهواز)، تحولی شگرف را تجربه کرد: آشتی با دنیایی که بیرون از دنیایش در جریان بود.
بیرون آمدن از پیله خودساخته و آغاز فعالیتهای اجتماعی
تحول او آغاز شده بود و حالا زمان آن رسیده بود که خودش را در جمع و فعالیتهای اجتماعی محک بزند. این دوره از زندگیاش، فرصت تازهای بود که تجربههای کمنظیری برای نوجوانیاش رقم زد. پدرام، چالشهای نوجوانی را به خوبی پشت سر گذاشت و کولهباری از تجربههای اجتماعی را با خود همراه کرد. از فعالیت به عنوان عضو سازمان جوانان هلال احمر، حضور در تشکل دانشآموزی پیشتازان، مدیریت واحد خبرنگاری دانشآموزان استان خوزستان تا نوازندگی ساکسوفون(ساز بادی) و حضور در ۲۰ اجرای رسمی.
همه این تجربهها پدرام را به فردی چند بُعدی تبدیل کرده بود؛ همچنان مینوشت، ساز مینواخت و حضور چشمگیری در فعالیتهای اجتماعی و غیرانتفاعی داشت. با این حال هیچگاه از درس، مدرسه و کسب علم غافل نشد و در کنار همه این فعالیتها، دانشآموزی موفق و صاحب رتبه بود. او درباره این دوره از زندگیاش میگوید: «هدایت و حمایت پدر، مادر و استاد مشاور راهنمایم مرا به فردی تبدیل کرده بود، که در لحظه لحظه زندگیام، طعم شیرین موفقیت را احساس میکردم.»
در همین دوران، رییس شورای دانشآموزی مدرسهاش بود، به عنوان نماینده همسن و سالهایش به پارلمان دانشآموزی رفت. عضو فعال کانون علمی پژوهندگان جوان بود. در دوران پایانی دبیرستان، فعالیتش را در سازمانهای غیردولتی (NGO) هم آغاز کرد. دبیر علمی و دبیر اجرایی چند همایش و سمینار بود؛ او که در سالهای آغاز نوجوانیاش دانشآموزی خجالتی و گوشهگیر بود، حالا به عنوان جوانی موفق و اجتماعی شناخته میشد و در کنار استاد مشاورش، در فعالیتهایی داوطلبانه، تلاش میکرد تا این فرصت را برای دانشآموزان دیگر هم فراهم کند.
انتخاب هنر، به عنوان راهی برای ارتباط با دنیای در حال پیشرفت
او عاشق هنر هم بود. به همین دلیل هم رشته گرافیک را برای ادامه تحصیل در دانشگاه انتخاب کرد. در همین دوره، توانست موفقیتهای چشمگیری کسب کند. او در سال ۱۳۸۳ توانست مقام اول مسابقات مهارت ملی ایران را در رشته گرافیک از آن خود کند. در دهمین جشنواره نشریات دانشجویی کشوری که در سال ۱۳۸۳ در اصفهان برگزار میشد، مقام دوم رشته گرافیک و صفحهآرایی را کسب کرد. و در همان سال در جشنواره نشریات دانشجویی کشوریِ مشهد، مقام مشابهی کسب کرد. او در فاصله سالهای ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۲، مشاور هنری روزنامه همسایهها بود؛ یکی از جوانترین مشاوران هنری که مطبوعات ایران تا به امروز دیده است. پدرام همچنین مشاور هنری آتلیه گرافیک شرکت فرهنگی، هنری و تبلیغاتی سبزنگارین خوزستان بود. در سال ۱۳۸۴، طراح گرافیک و مدیر اجرایی آیین بزرگداشت پنجاهمین سالگرد تاسیس دانشگاه چمران(جندی شاپور) اهواز شد. در همین دوره، همکاریاش در حوزههای گرافیک، تبلیغات و مدیریت هنری در رویدادها و شرکتها و موسسات مختلف را ادامه داد.
اما بیشک زمستان سال ۱۳۸۵، نقطهی عطفی در فعالیتهای حرفهای پدرام بود که شایستگی او با برگزیده شدن در جشنواره دانشجوی کارآفرین برتر کشور دانشگاه تهران اعلام شد و دیگر بر هیچ کسی پوشیده نبود که او میتواند به عنوان یک جوان موفق، الگوی همسالانش باشد.
راهی که سرنوشت او را تغییر داد…
در همین دوره، دوباره تحصیل را شروع کرد. این بار در رشتهای که همیشه وسوسه فعالیت حرفهای در این زمینه را با خود به همراه داشت: او رشته روانشناسی را برگزید و دوباره به دانشگاه رفت.
تحصیلات کارشناسی را در رشته روانشناسی صنعتی سازمانی دانشگاه آزاد تهران مرکز گذراند و در دوره دانشجویی ارشد روانشناسی عمومی، حوزه تخصصیاش را انتخاب کرد و به عنوان مشاور و روانشناس تحصیلی و توانمندی فردی، فصل تازهای از موفقیت را در زندگیاش گشود؛ او درباره این انتخابش اینطور توضیح میدهد: «شاید مهمترین علتی که به حوزه مشاوره تحصیلی و روانشناسی وارد شدم، پاسخ به دینی است که به گردن خودم میدانم، چراکه اگر مشاور خوب و صالحی در کنارم نبود، هیچگاه موفقیتهای لذتبخش زندگیم را تجربه نمیکردم و علاقه ی وافر به شناخت انسان که همیشه در وجودم زنده است، راهی به غیر از عرصه روانشناسی برایم نمی گذاشت…»
او توانست در همکاری با بنیادها و سازمانهای تخصصی، تجربههای جدیدی در زمینه مشاوره کسب کند. پدرام درباره این دوره از زندگیاش میگوید: «در همه لحظههایی که طعم خوب موفقیت را میچشیدم، به استاد مشاورم فکر میکردم. به تاثیری که همراهی او در زندگیام گذاشت و به نوشتهای که در اتاقش دیده بودم فکر میکردم: زه گهواره تا گور دانش بجوی.»
مدیریت بازاریابی و مشاور بازارسازی برند رویین، مدیریت منابع انسانی کارخانجات تولیدی سرکان، مدیریت واحد آموزش و منابع انسانی کارخانه فیلتر پلاست، مشاوره تحصیلی و آموزشی در حوزه ارتقا تحصیلی در بنیادهای علمی و مراکز فرهنگیآموزشی شناخته شده، تدریس دورههای کاربردی مختلف در حوزه روابط انسانی و تحصیلات، دورههای آموزشی تبلیغات و برندینگ، مشاور اجرایی تولیدی محصولات آموزشی وزین گروه آموزشی پرواز در همین دوره از زندگی پدرام در کارنامه حرفهایاش نقش بسته است.
حضور در دورههای معتبر اصول و فنون مذاکره موفق بینالمللی، رمزگشایی شخصیت، روانشناسی و مشاوره در مراکز معتبر، ارایه مقاله و حضور در کنفرانسهای روانشناسی و مشاوره بینالمللی و همراهی و معاشرت با استادان اهل فن، امروز پدرام را به مشاوری از جنس کار، دانش و تجربه مشهور کرده است.
انتخاب مشاور، مهمترین تصمیم زندگی شماست؛ هوشیار باشید
اعتماد به مشاور یکی از سختترین تصمیمهای زندگی هر فردی است، اعتمادی که پدرام در آغاز دوره نوجوانیاش تجربه کرد و راه او را در زندگی تغییر داد. بیشک انتخاب دکتر پدرام به عنوان مشاوری با تجربه که هم دانش علمی و آکادمیک در این زمینه را کسب کرده است و هم تجربههای شخصی و اجتماعی گوناگونی در برخورد نزدیک با مسایل مختلف تحصیلی و رفتاری داشته، میتواند یکی از بهترین انتخابهای شما در زندگیتان باشد که شما را به سوی لمس موفقیت سوق خواهد داد. البته ناگفته نماند که او همیشه از دوست گرانبهایش، مشاور حرفهای تحصیلی و برنامهریزی، مهندس سهراب فرهپور به بزرگواری یاد میکند و در زمینه برنامهریزی تحصیلی خود را شاگرد ایشان میداند.
سه عنوان کتاب چاپ شده توسط دکتر پدرام
انگیزه و تمرکز
گام های موفقیت در کنکور (جلد اول)
شابک: ۲-۶۰-۷۹۰۴-۶۰۰-۹۷۸
مطالعه موفق
گام های موفقیت در کنکور (جلد دوم)
شابک: ۹-۶۱-۷۹۰۴-۶۰۰-۹۷۸
برنامه ریزی موفق
گام های موفقیت در کنکور (جلد سوم)
شابک: ۶-۶۲-۷۹۰۴-۶۰۰-۹۷۸
هم اکنون میتوانید از طریق آی دی تلگرام زیر با دکتر پدرام گفت و گوی مستقیم داشته باشید
با کلیک کردن بر روی لینک های بالا دکتر پدرام را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
برخی از رتبه های برتر دکتر پدرام