دوست عزیز در این بخش از سایت میتوانید باطرح سوال خود، به طور رایگان از راهنمایی دکتر پدرام بهرهمند شوید. لطفا قبل از طرح سوال، سوالات دیگر دوستان را ببینید تا سوالات تکراری به حداقل برسد،همچنین با قابلیت جست و جوی که برای سوالات و پاسخ ها برایتان گذاشته شده است می توانید به راحتی سوال مورد نظر خودتان را بیابید.
- آرزو 4 سال قبل سوال کرد
- آخرین ویرایش 4 سال قبل
- شما باید برای ارسال دیدگاه وارد شوید
سلام آرزو جان
میکروبیولوژی با صنایع مختلف ارتباط کاربردی داره و شاید بشه گفت موقعیت های شغلی متنوع و زیادی برای میکروبیولوژیست ها وجود دارد و برای به دست اوردن این موقعیت های کاری داشتن ارشد و دکتری مسلما در هر تخصص میتونه تاثیر گذار باشه.
البته که در کل در ایران فضای شغلی کمتری دارن ولی در صورت علاقمندی به حوزه های کاری مختلف رشته میکروبیولوژی، کار برای میکروبیولوژیست ها هست.
زیرگره های ارشدش هم که باید بشناسین:
میکروبیولوژی پزشکی: بررسی میکروب های بیماری زا برای انسان در حوزه مربوط به این گرایش است.
میکروبیولوژی غذایی: تولید مواد غذایی به کمک میکروب ها در حوزه مربوط به این گرایش است.
میکروبیولوژی صنعتی: استفاده از میکروب های مفید در تولید مواد صنعتی مانند اسیدها، کودها، در رفع آلودگی های محیط زیست، در شناسایی آفات گیاهی و راه های مقابله با آن ها، در استخراج فلزات سنگین، در تصفیه نفت و … در حوزه مربوط به این گرایش است.
در رابطه با فرصت های شغلی رشته میکروبیولوژی لازم است بدانید که بخش اصلی کار دانشجویان میکروبیولوژی مربوط به آزمایشگاه هاست . فارغ التحصیلان رشته میکروبیولوژی می توانند در سازمان های حوزه بهداشت و درمان، پژوهشگاه های نفت، آزمایشگاه های پاتولوژی و میکروب شناسی بیمارستان ها،بخش های تحقیقاتی صنایع غذایی و دارویی، کشاورزی، محیط زیست، تهیه لوازم آزمایشگاهی و … مشغول به کار شوند و به عنوان کارشناس آزمایشگاه تشخیص طبی، پژوهشگر،کارشناس آزمایشگاه غذا، دارو و بهداشتی،کارشناس آزمایشگاه واکسن و سرم و کارشناس مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی به فعالیت بپردازند.
- دکتر پدرام 4 سال قبل پاسخ داد
- شما باید برای ارسال دیدگاه وارد شوید