تغییر و تحول کتاب های پایه دهم یک سوال برای داوطلبان نظام قدیم پیش می آورد و آن هم میزان این تغییرات است. این داوطلبان می خواهند بدانند که کتاب های نظام جدید با کتاب هایی که آن ها مطالعه کرده اند چقدر تفاوت دارد؟ به عبارت دیگر میزان تغییرات و حجم اطلاعات جدید در کتاب های تازه منتشر شده، چقدر است؟ این اطلاعات از نوع حفظی هستند یا مفهومی یا فرمولی مسئله ای؟ اگر قرار باشد در کنکور ۹۸ بر اساس کتاب های جدید کنکور بدهند آیا سواد قبلی شان کارایی و ارزش دارد؟
چقدر بین کتاب های قدیم و جدید شباهت وجود دارد؟ دقت شود هنوز در مورد کنکور ۹۸ و اینکه آیا کنکور جداگانه ای برای داوطلبان نظام قدیم برگزار می شود یا خیر هیچ خبری از سوی سازمان سنجش منتشر نشده است و آنچه در پیگیری ها از سازمان سنجش بدست آورده ام این است که «هر گونه تغییر بر اساس مصوبات شورای عالی برنامه ریزی وزارت علوم و یا شورای عالی انقلاب فرهنگی و یا مجلس محترم شورای اسلامی صورت گرفته و به این سازمان ابلاغ می شود» لذا به محض انتشار خبر رسمی در خصوص چند و چون کنکور ۹۸ اطلاعات لازم در این خصوص در اختیار داوطلبان کنکور قرار داده می شود.
با این شرایط، سوال داوطلبان نظام قدیم هنوز پابرجاست و می خواهیم به این دغدغه پاسخ دهیم که اگر فردی با کتاب های قدیمی درس خوانده باشد آیا سوادش متناسب با کتاب های جدید هم هست یا خیر؟ به عبارت دیگر کتاب های جدید چقدر مشابهت با کتاب های قدیم دارند؟
در این مطلب به بررسی تغییرات کتاب درسی عربی پایه دهم رشته های تجربی و ریاضی – فیزیک برای کنکور سال ۱۳۹۸ نسبت به کتاب هایی که منبع کنکور سال ۱۳۹۷میپردازیم.
تغییرات کتاب درسی دین و زندگی پایه دهم رشته های علوم تجربی و ریاضی و فیزیک برای کنکور سال ۱۳۹۸ نسبت به کتاب هایی که منبع کنکور سال ۱۳۹۷ چقدر است؟ (این کتاب با رشته های فنی و حرفه ای و کاردانش نیز مشترک است.)
درس هایی که در این کتاب اضافه شده یا با تغییراتی همراه بوده است شامل «درس اول، درس دوم، درس هشتم، درس نهم» می باشد. تعداد درس های این کتاب از ۱۶ درسی که در کتاب قدیم بود به ۱۲ درس رسیده است. بنابراین به داوطلبان نظام قدیم توصیه می شود علاوه بر اینکه کتاب جدید را تهیه می کنند از یک کتاب کمک آموزشی خوب برای پیام آیات استفاده نمایند تا بتوانند به تسلط برسند.