تغییر رشته درون شاخه‌ای در پایه دهم

تغییر رشته پایه دهم بسیار دیده شده که دانش آموزان در پایان سال اول تحصیل در رشته تخصصی، تحت تأثیر خانواده یا نظرات دوستان و خویشاوندان، بدون در نظرگرفتن توانایی­ها و علایق و نیز  شناخت صحیحی از خود و روحیاتشان، اقدام به انتخاب رشته نه چندان دقیق کرده ­اند.

آموزش و پرورش فرصت­هایی را برای تغییر رشته دانش آموزانی که به این واقعیت پی برده که نمی­توانند در رشته کنونی خود موفق باشند و به هر علتی نیاز به تغییر رشته دارند، ایجاد کرده تا بتوانند بدون نگرانی و دغدغه به تحصیل در رشته جدید بپردازند.

در مطالب ذکر شده ذیل که با استناد به بخشنامه شماره ۲۲۲۱۳۲  تاریخ ۱۳۹۵/۱۲/۱۴  با موضوع مصوبه جلسه ۹۳۲ شورای عالی آموزش و پرورش مورخ ۱۳۹۵/۰۳/۱۷ و  در اجرای تبصره ۳ ماده ۸۸ آیین نامه آموزشی دوره دوم متوسطه روزانه آورده شده ، شرایط و ضوابط تغییر شاخه و رشته تحصیلی دانش آموزان در پایه دهم شرح داده شده اند.

با رعایت موارد ذیل، دانش آموزی که در پایه دهم مشغول به تحصیل است و بر اساس اطلاع رسانی و راهنمایی­های مشاور در پایان پایه دهم ، متقاضی تغییر شاخه یا رشته می باشد( بدون لحاظ نمودن شرایط مندرج در نمون برگ شماره ۱ هدایت تحصیلی)، با نظر کتبی مشاور و پس از تأیید اداره آموزش و پرورش منطقه/ ناحیه/ شهرستان، می­تواند در پایه یازدهم به شاخه یا رشته دلخواه هدایت شود:

 

شرایط و ضوابط تغییر رشته درون شاخه‌ای در پایه دهم

الف) تکمیل نمون برگ الف تقاضای تغییر شاخه / رشته

۱- این نمون برگ باید تا دو هفته قبل از شروع امتحانات خرداد یا شهریورماه، توسط دانش‌آموز تکمیل و به تأیید (امضا و اثرانگشت) ولی وی برسد و جهت اقدام لازم به مدیر واحد آموزشی تحویل داده شود.

۲- این نمون برگ تغییر شاخه/ رشته در دو نسخه تکمیل و یک نسخه آن تحویل دانش‌آموز و نسخه دیگر در پرونده تحصیلی وی نگهداری می‌شود.

۳- چناچه دانش‌آموز در دو مرحله خرداد و شهریور در امتحان تغییر شاخه / رشته شرکت کند باید نمونه برگ تغییر شاخه/ رشته را برای هر مرحله جداگانه تکمیل کند.

۴- به منظور آمادگی دانش‌آموزان متقاضی شرکت در امتحان تغییر شاخه / رشته ضرورت دارد اطلاع‌رسانی و راهنمایی لازم توسط مشاور در واحد آموزشی در طول سال تحصیلی پایه دهم صورت گیرد.

راهنمایی لازم توسط مشاور واحد آموزشی در طول سال تحصیلی پایه دهم صورت گیرد.

*در صورت عدم حضور مشاور در واحد آموزشی و یا در ایام  تابستان، مسئولیت‌ پیگیری (اخذ نظر کتبی مشاور) و انجام مراحل تغییر شاخه / رشته دانش‌آموز به عهده مدیر واحد آموزشی است.

 

ب) معرفی دانش‌آموزان متقاضی شرکت در امتحان تغییر شاخه / رشته:

پس از تأیید اداره آموزش و پرورش منطقه/ ناحیه/ شهرستان به منظور شرکت دانش‌آموزان در امتحان تغییر شاخه / رشته باید محل برگزاری امتحان وی متناسب با رشته‌ای که تقاضا نموده است مشخص شود چنانچه رشته مورد تقاضا در واحدآموزشی محل تحصیل وی موجود باشد در همان واحدآموزشی در امتحان تغییر شاخه / رشته شرکت می‌کند.

چنان‌چه رشته مورد تقاضا در آن واحدآموزشی موجود نباشد با هماهنگی اداره آموزش و پرورش دبیرستان یا هنرستان موردنظر تعیین و دانش‌آموز جهت امتحان به آن واحد آموزشی تا یک هفته قبل از شروع امتحانات براساس نمون برگ ب معرفی می‌شود. شایان ذکر است واحد آموزشی مقصد موظف به اخذ امتحان از دانش‌آموزان معرفی شده می‌باشد و پس از انجام امتحان تغییر شاخه / رشته باید بخش ب نمونه برگ مذکور را تکمیل و به واحد آموزشی مبدأ ارسال کند.

 

 

ج) شرکت دانش‌آموزان در امتحان تغییر شاخه / رشته:

با توجه به اینکه تغییر شاخه / رشته دانش‌آموزان در هر یک از شاخه یا رشته‌های فنی‌و حرفه‌ای، نظری و کاردانش مستلزم شرکت آنان در امتحان تغییر شاخه / رشته دروس اختصاصی پایه دهم و کسب نمره قبولی در دروس مربوط می‌باشد، جدول دروس تغییر شاخه/ رشته به شرح زیر اعلام می‌گردد:

 

 

جدول دروس تغییر شاخه / رشته دانش‌آموزان از پایه دهم به پایه یازدهم در دوره دوم متوسطه

 

رشته /شاخه رشته ریاضی فیزیک رشته تجربی رشته ادبیات و علوم انسانی رشته علوم و معارف اسلامی رشته‌های شاخه فنی‌وحرفه‌ای رشته مهارت‌های شاخه کاردانش
نام درس تغییررشته ریاضی۱
هندسه۱
فیزیک۱شیمی۱
ریاضی۱

فیزیک۱

شیمی۱

زیست‌شناسی۱

علوم و فنون ادبی۱

جامعه‌شناسی۱

اقتصاد

منطق

تاریخ۱(تخصصی رشته)

عربی (زبان تخصصی رشته)۱

اصول عقاید۱

علوم و معارف قرآنی ۱

شرکت در آزمون تمامی دروس اختصاصی

(دروس شایستگی‌های فنی و غیرفنی)رشته موردنظر و کسب نمره قبولی

شرکت در تمامی آزمون‌های دروس اختصاصی (قبولی در دروس شایستگی‌های غیرفنی) و گذراندن شایستگی فنی «استاندارد مهارت» و قبولی برابر با نمرات دستگاه متولی تا پایان پایه یازدهم

 

 

 

 

* چنانچه برخی از دروس تغییر شاخه / رشته مندرج در جدول فوق با رشته قبلی دانش‌آموز مشترک باشد و دانش‌آموز از آن درس یا دروس در خرداد یا شهریور پایه دهم نمره قبولی کسب باشد، نمره آن درس یا دروس در تغییر شاخه / رشته پذیرفته می‌شودو نیاز به شرکت مجدد در امتحان تغییر شاخه / رشته برای آن درس یا دروس نیست.

 

 

** دروس اختصاصی رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش شامل کلیه دروس پایه دهم به استثنای شایستگی‌های پایه و دروس عمومی آن رشته است.

 

 

 

*** اگر دانش‌آموز متقاضی تغییر شاخه / رشته از سایر شاخه‌ها و رشته‌ها به یکی از رشته‌های مهارتی شاخه کاردانش باشد و پس از شرکت در آزمون تغییر شاخه/ رشته، موفق به اخذ حد نصاب قبولی در دروس اختصاصی پایه دهم در رشته جدید شود، ولی حدنصاب قبولی در استاندارد مهارت پایه دهم را تا پایان پایه یازدهم در رشته جدید کسب ننماید، نمرات مأخوذه وی در دروس اختصاصی در شاخه/ رشته جدید معتبر است و ادامه تحصیل دانش‌آموز مطابق با ضوابط و مقررات در واحدهای آموزشی بزرگسالان کاردانش در رشته جدید بلامانع خواهد بود.

 

 

– در صورتی که استانداردهای مهارت رشته مورد تقاضا در پایه دهم ارائه شده باشد و امکان ارائه آن در پایه یازدهم به دانش‌آموزی که تغییر رشته داده است، فراهم نباشد، گذراندن استاندارد مهارت بر عهده خود دانش‌آموز است. معرفی این قبیل دانش‌آموزان جهت مهارت‌آموزی به مراکزی که مورد تأیید اداره آموزش و پرورش می‌باشد، بلامانع است.

 

 

د) تطبیق دروس رشته قبلی با رشته جدید:

پس از کسب شرایط لازم برای تغییر شاخه / رشته و بر اساس موارد زیر دروس مربوط از دانش‌آموز پذیرفته می‌شود و باقی‌مانده دروس پایه دهم رشته جدید را، دانش‌آموز باید در دوره تابستانی پایه یازدهم و یا دوره تابستانی پایه دوازدهم یا به صورت غیرحضوری در دی‌ماه پایه دوازدهم را انتخاب کند و بگذراند.

 

دانستنی۱

نمره قبولی کلیه دروس در رشته قبلی که با دروس رشته جدید دارای کد درسی یکسان هستند به عنوان دروس گذرانده شده در رشته جدید پذیرفته می‌شود.

شایان ذکر است چنانچه دانش‌آموز برخی از دروس پایه یازدهم رشته جدید را در رشته قبلی گذرانده باشد نیاز به انتخاب و گذراندن آن دروس در پایه یازدهم رشته جدید را ندارد.

دانستنی ۲

آن تعداد دروس گذرانده شده که کد یا عنوان آن مشابه با دروس رشته جدید نمی‌باشد ولی از نظر محتوا مشابهت دارند بر اساس جدول زیر قابل تطبیق می‌باشد و نمره درس گذرانده شده از دانش‌آموز پذیرفته می‌شود و جایگزین نمره آن درس، در رشته جدید می‌شود.

دانستنی۳

چنانچه تعداد واحدهای گذرانده شده با تعداد واحدهای دروس تطبیقی موضوع جدول تطبیق زیر یکسان نباشد، تعداد واحدهای درسی رشته جدید ملاک محاسبه خواهد بود. به عنوان مثال درس ریاضی ۱ ویژه رشته‌های ریاضی فیزیک و علوم تجربی که درس ۴ واحدی است به جای درس ریاضی و آمار ۱ رشته‌های علوم و معارف اسلامی و ادبیات وعلوم انسانی به ارزش ۳ واحد تطبیق داده می‌شود.

دانستنی ۴

پس از ثبت‌نام دانش‌آموز در رشته جدید، تطبیق دروس از طریق سیستم رایانه‌ای انجام می‌شود و دروسی که دانش‌آموز جهت فارغ‌التحصیلی ملزم به گذراندن آن‌ها می‌باشد با درج کلمه کمبود در کارنامه مشخص خواهد شد. دروسی که از پایه دهم رشته قبلی دانش‌آموز در رشته جدید پذیرفته نمی‌شود (علی‌رغم کسب حدنصاب قبولی) با درج کلمه مازاد در کارنامه تحصیلی وی مشخص خواهد شد. (با رعایت تبصره ماده ۸۳ آیین‌نامه آموزش دوره دوم متوسطه روزانه مصوب ۹۳۲ جلسه شورای عالی آموزش و پرورش مورخ ۱۷/۰۳/۱۳۹۵)

 

 

جدول دروس قابل تطبیق در تغییر شاخه/ رشته که دارای کد یا عنوان یکسان نیستند.

 

تغییر رشته پایه دهم

 

 

و) چگونگی ثبت نمرات امتحان تغییر شاخه / رشته

۱- با توجه به اینکه امتحان تغییر رشته پایه دهم همزمان با امتحانات خرداد یا شهریور ماه پایه دهم انجام می‌شود، پس ازانجام امتحان، سیاهه نمرات به تفکیک دروس، تنظیم و نمرات دروس تغییر شاخه/ رشته در کارنامه دانش‌آموز ثبت می‌شود (در خرداد ماه در ستون نمره سالانه در شهریور ماه در ستون نمره شهریور) و در صورت کسب نمره قبولی در کلیه دروس مربوط، با تغییر شاخه/ رشته موی موافقت می‌شود.

در این صورت ضمن تکمیل نمون برگ تقاضای تتغییر رشته پایه دهم و تأیید آن توسط مشاور و مدیر واحد آموزشی این نمون برگ به نمون برگ شماره یک هدایت تحصیلی شغلی دانش‌آموز الصاق و در پرونده تحصیلی وی نگهداری می‌شود و دانش‌آموز به استناد این نمون برگ و نمرات مندرج در کارنامه تحصیلی می‌تواند در پایه یازدهم رشته جدید ثبت‌نام کند.

۲- چنانچه دانش‌آموز پس از شرکت در امتحان تغییر رشته پایه دهم و کسب نمره قبولی در دروس مربوط، ترک تحصیل نماید و در همان سال یا سال‌های بعد مراجعه نماید یا به واحدهای آموزشی بزرگسالان منتقل شود یا به صورت داوطلب آزاد ادامه تحصیل دهد، نمرات قبولی دروس امتحان تغییر شاخه/ رشته معتبر بوده  از وی پذیرفته می‌شود.

 

تذکرات

تذکر ۱

– امتحان تغییر رشته پایه دهم در خرداد یا شهریور ماه پایه دهم به عمل می‌آید و دانش‌آموز می‌تواند برخی از دروس را در خرداد و برخی را در شهریور ماه یا کل دروس را در خرداد یا شهریور ماه امتحان دهد و چنانچه در خرداد ماه در امتحان تغییر شاخه/ رشته درسی شرکت کند و موفق به کسب نمره قبولی نشود می‌تواند آن درس را مجدداً در شهریور ماه امتحان دهد.

 

بدیهی است دروسی را که دانش‌آموز جهت تغییر شاخه / رشته انتخاب می‌نماید جزء سقف واحدهای درسی آن سال تحصیلی منظور نمی‌شود.

 

تذکر۲

– دانش‌آموز متقاضی تغییر شاخه / رشته همزمان با شرکت در امتحان دروس رشته اصلی خود می‌تواند در آزمون دروس تغییر شاخه رشته شرکت نماید و چنانچه زمان برگزاری امتحان دروس تغییر شاخه / رشته دانش‌آموز در خرداد و یا شهریور ماه با امتحانات سایر دروس وی تداخل داشه باشد دانش‌آموز باید دروس تغییر شاخه / رشته را همراه با سایر دانش‌آموزان در امتحانات غایبین موجه مطابق با مقررات موجود امتحان دهد.

 

تذکر۳

– نمرات دروس امتحان تغییر شاخه / رشته همانند نمره دروس غیرحضوری محاسبه می‌شود و نمرات مأخوذه صرفاً در معدل کل دانش‌آموز در رشته جدید تأثیر خواهد داشت.

 

تذکر۴

– هزینه طرح سؤال و تصحیح اوراق و برگزاری امتحانات دروس تغییر شاخه / رشته مطابق با تعرفه امتحانات داوطلبان آزاد از دانش‌آموز دریافت و هزینه می‌شود.

 

تذکر۵

– چنانچه دانش‌آموزان پایه دهم هریک از شاخه‌های دوره دوم متوسطه، بخواهند پایه دهم را در یکی دیگر از شاخه‌های دوره دوم متوسطه تکرار کنند، مشروط بر آن‌که ضوابط ورود به آن شاخه را در پایه نهم کسب کرده باشند، می‌توانند در مدارس روزانه در پایه دهم در شاخه جدید ثبت‌نام کرده و با رعایت سایر شرایط ادامه تحصیل دهند.

در این صورت همه دروس گذرانده پایه دهم در شاخه قبلی حذف و آن سال تحصیلی به سقف سال‌های تحصیل آنان، با رعایت سقف سنی مقررات نظام‌وظیفه افزوده می‌شود.

 

تذکر ۶

– تغییر رشته درون شاخه‌ای در پایان پایه یازدهم در شرایط خاص مطابق با بند ۱۷ از ماده ۴ وظایف و اختیارات کمیسیون خاص مناطق و نواحی موضوع بخشنامه شماره ۷۶۶۲۸ مورخ ۱۲/۰۵/۱۳۹۵ آیین‌نامه ساماندهی وظایق و اختیارات کمیسیون‌های خاص، مصوب سومین جلسه کمیسیون‌های معین شورای عالی آموزش و پرورش تاریخ ۰۷/۱۱/۱۳۹۷۴ انجام می‌شود.

 

 

مقتضی است موضوع در اسرع وقت به تمامی مناطق آموزشی تابع و واحدهای آموزشی دوره دوم متوسطه جهت اجرا ابلاغ گردد.

نظارت کامل بر اجرای این شیوه‌نامه به عهده مدیرکل آموزش و پرورش استان می‌باشد.

 

تغییر رشته پایه دهم

تغییر رشته پایه دهم

 

در مورد مراحل انجام تغییر شاخه / رشته در پایان پایه یازدهم بیشتر بدانید.

 

سوالات خود را در زمینه مشاوره تحصیلی می توانید با دکترپدرام در میان بگذارید.

۳۸۶ دیدگاه

  • کیان سپاهیان گفت:

    با سلام. من دانش آموز ۱۰ ریاضی هستم و قصد تغییر رشته به هنر دارم. نمرات دروس عمومیم خوبه ولی دروس اختصاصیم اصلا خوب نیست و ۳ تا از دروس اختصتصیمو شدم ۱۲٫۵ که فقط مستمر یذره نمرمو بردش بالا. اما با این وضع برم جولو کنکور رتبه ی خیلی بدی میگیرم. من درواقع هدفم از همون اول طراحی صنعتی بودش. اما والدینم گفتن که هنر رشته ی خوبی نیست و اتفاقا کسایی که از رشته ی ریاضی میرن کنکور هنر میدن رتبه ی خیلی خوبی میگیرن و درواقع نفرات برتر کنکور هنر بچه های ریاضین. اما من همین الانشم توی درسای ریاضی گیر کردم و برای کنکور ریاضی باید اونهمه کتاب رو بخونم دیگه چه برسه به کتابای درسای هنر. من هیچ علاقه ای به درسای رشته ی ریاضی نداشتم و فقط با این تفکر رفتم جلو که بچه های ریاضی رتبه های بهتری توی کنکور هنر میارن. ولی حالا که دارم درسای این رشته رو میخونم واقعا برام سخت و زیاده. من از بچگی به طراحی علاقه داشتم. ولی الان دارم به زور ریاضی میخونم. میخوام این بار سنگینو از رو دوشم بردارم. به نظرتون کار درستیه این تغییر رشته؟؟؟ و آیا واقعا رتبه های برتر کنکور و دانشگاه های خوب برای طراحی صنعتی رو بچه های ریاضی بدست میارن؟؟؟ یعنی اگه من برم هنر ممکنه دانشگاه خوبی برای این رشته قبول نشم؟؟؟؟

  • esmaeil گفت:

    سلام ازمون تغییر شته کجا بر گزار میشه و نمره ای ورقه باید چند بشویم تا قبول شویم

  • ... گفت:

    سلام..من میخوام از رشته انسانی برم تجربی..میخواستم بدونم حداقل نمره چند باید بگیرم تو هر چهارتا درسش تا قبول شم؟

  • zargol گفت:

    سلام من از رشته ریاضی میخام برم عکاسی چه دروسی رو باید امتحان بدم؟!

  • اسماعل گفت:

    سلام . نمره ای قبولی باید برای تغییر رشته چند باشه و امتحان توست چه کسی برداشته میشود

  • مهدی گفت:

    سلام خسته نباشید..
    منضور از کسب حد نصاب نمره در دروس مورد نظر چیست؟
    چه کسی حد نصاب را تعیین می کند؟
    وزارت آموزش و پرورش – مدیریت یا اداره منطقه یا مدیر مدرسه؟
    آیا شرط قبولی در تمامی دروس در رشته قبلی در بخشنامه ذکر شده است و یا تنها دروسی که می تواند تطبیق داده شود ضروری است؟تشکر می کنم .

    • دکتر پدرام گفت:

      سلام مهدی جان
      حد نصاب رو آموزش و پرورش مشخص میکنه، ممکنه در محل یا سال های مختلف متفاوت باشه.
      بله . در تمام دروس ذکر شده رشته مقصد باید نمره حداقلی رو کسب کنین.
      دروس عمومی و قابل تزبیق هم که مسلما با د با نمره خوب قبول شده باشین وگرنه که اصلا برای تغییر رشته نمی تونین اقدام کنین.

  • Sara گفت:

    سلام
    دانش آموزی هستم که نیمسال اول رو تجربی خوندم
    امکان پذیر نیست از نوبت دوم ب انسانی تغییر رشته بدم؟
    اگر هست چطور؟
    و اگر نیست میتونم خرداد امتحاناشون رو بدم؟

    • دکتر پدرام گفت:

      سلام . خیر . نمی تونین . امتحانات تغییر رشته در تابستان و همراه با امتحانات تجدیدی ها ( شهریور ماه) برگزار میشه و باید دروس تخصصی رشته مقصد رو با حداقل نمره قبولی موثر بگذرونین تا بتونین تغییر رشته بدین.

      • Plmi گفت:

        سلام …
        ببخشیدفردی که توی رشته انسانی هست وپایه دهم هست چجوری تغییر رشته بده مدیرومشاوراشون بهشون اهمیت ندادن واین موضوعات نگفتن بهشون الان ازمن پرسیده میخواد سال بعد هم دهم بخونه ولی از رشته تجربی میشه همچین چیزی ؟؟

  • جواد گفت:

    سلام. میشه تو مدارس سمپاد هم تغییر رشته داد؟ ( مثلا از انسانی به ریاضی )

  • ش.ق گفت:

    سلام من رشته الآنم طراحی و دوخت هست و دهم هستم میخام برم تربیت بدنی ولی شاخه خدمات رو در هدایت تحصیلیم نیاوردم ولی مقام های ورزشی دارم میتونم برم تربیت بدنی؟

    • Admin گفت:

      سلام
      بله . میتونین برین
      تابستان امتحان تغییر رشته رو باید بدین
      مقام های ورزشی هم کمکتون میکنن
      سعی کنین در این مقطع هم معدل بالایی کسب کنین

  • alvin گفت:

    سلام من ۱۰ ریاضی هستم میخوام به کامپیوتر فنی تغییر رشته بدم مشاور مدرسه گفت باید از ۱۰ کامپیوتر بخونی برای سال بعد یعنی ۱ سال عقب میوفتم
    درسته واقعا؟

    • Admin گفت:

      سلام

      بله اگر همینطوری بخواین وارد فنی بشین، یک سال عقب می افتین
      نمیدونم چه دلایلی دارین برای این تغییر ولی کار اشتباهی هستش، اگر دوست داشتین میتونین برای نتیجه گیری بهتر با موسسه تماس بگیرین و از مشاوره اختصاصی در این زمینه بهره مند بشین.

  • esmaeil گفت:

    ۱- میتونم خرداد امتحان بدم و اگه یکی از درس ها رو قبول نشدم شهریور امتحان بدم

  • esmaeil گفت:

    سلام . خسته نباشید . رشته من فنی و حرفه ای است و میخوام از این رشته به رشته ریاضی برم . اما اولویت ریاضی رو ندارم ایا راهی است برای ورود به این رشته یا خیر ؟ (منمون میشم بگین )

    • Admin گفت:

      سلام
      مشکلی نیست
      معدلتون بالا باشه، امتحانات تغییر رشته رو تابستان با نمره بالا قبول بشین، میتونین برین ریاضی بخونین سال بعد

      • هلیا گفت:

        سلام.من دهم انسانی هستم و میخوام تغییر رشته با یازده تجربی بدم.من چطوری میتونم وقتی دهم تجربی رو نگذراندم امتحان تغییر رشته دروس دهم تجربی را بدهم؟

        • دکتر پدرام گفت:

          سلام هلیا

          باید امتحانات دروس تخصصی رشته تون رو بگذرونین، به آموزش و پرورش منطقه تون مراجعه کنین

  • mohammad گفت:

    سلام من سال دهم برق هستم و الان تقریبا دو ماه از شروع سال میگذره وعلاقه ای به رشته هم ندارم میخواستم ببینم امکان تغییر رشته به یکی دیگه از شاخه های فنی هست

    • Admin گفت:

      میتونین سال آینده در امتحانات تغییر رشته شرکت کنین و سال یازدهم رو تغییر به تجربی بدین، البته مستلزم داشتن معدل بالا در سال دهم و کسب نمرات حدنصاب در امتحانات دروس تخصی تجربی هستش که در تابستان برگزار میشه و از همین الان باید خیلی منسجم بخونین دروس رو
      اگر قصد دارین حتما تغییر رشته بدین، برای مابع آموزشی و مشاوره چگونگی عملکرد با ما در تماس باشید

    • Admin گفت:

      سلام محمد عزیز
      بله . باید از مدرسه بپرسین ، شاید درون مدرسه ای هم براتون امکانش فراهم بشه

  • محسن خزائی گفت:

    سلام من دهم تجربی ام ، میخوام از رشته تجربی به انسانی برم دقیقا باید چیکار کنم

    • Admin گفت:

      باید به آموزش و پرورش مراجعه کنید و فرم های مربوطه رو دیافت کنین و واحد های مربوطه رو پاس کنین تا بتونین برای یازدهم در رشته انسانی بخونین.

      دقت کنین که امتحانات همراه تجدیدی ها و در شهریور ماه برگزار میشه، زمان زیادی برای این کار ندارین…

      برای اطلاعات کامل میتونین مقاله زیر رو مطالعه کنین:
      https://dr-pedram.com/?p=4872

  • Mahdiar گفت:

    سلام من دهم رشته کامپیوتر (فنی حرفه‌ای) هستم می‌خوام برم تجربی باید چه کاری انجام بدم در پایه نهم رشته تجربی هم نیاوردم

    • Admin گفت:

      میتونین سال آینده در امتحانات تغییر رشته شرکت کنین و سال یازدهم رو تغییر به تجربی بدین، البته مستلزم داشتن معدل بالا در سال دهم و کسب نمرات حدنصاب در امتحانات دروس تخصی تجربی هستش که در تابستان برگزار میشه و از همین الان باید خیلی منسجم بخونین دروس رو
      اگر قصد دارین حتما تغییر رشته بدین، برای منابع آموزشی و مشاوره چگونگی عملکرد با ما در تماس باشید

  • Zomorod گفت:

    سلام من دهم ریاضی برای تغییر رشته به گرافیک چه زمانی باید اقدام کرد و چه دروسی رو باید امتحان داد؟

    • Admin گفت:

      سلام؛
      تابستون میتونین اقدام کنین و امتحانات تغییر رشته رو بدین و درس های تخصصی رشته گرافیک و امتحان جامع فنی رو بگذرونین

  • الینا موسوی گفت:

    سلام خسته نباشید
    من الان پایه دهم هستم و در رشته تجربی تحصیل میکنم
    میخواستم بدونم الان که حدودا ۱۵ روز از سال تحصیلی گذشته میتونم تغییر رشته بدم و برم رشته حسابداری؟
    و باید چجوری اقدام کنم؟

    • Admin گفت:

      سلام
      ممنون دوست عزیزاصولا خیر. نمی تونین
      ولی
      اگر مدرسه مقصد رو بتونین راضی کنین ( چون دهم هستین) شاید بتونین
      ولی از نظر اصولی و قوانین خیر نمیشه

  • Kasra گفت:

    سلام
    من از تجربی به ریاضی تغییر رشته دادم ولی امتحان هندسه ۱۱ شدم میخوام بدونم به وجود اینکه بقیه ی درسارو بالا شدم امکان تغییر رشته وجود داره یا نه

    • Admin گفت:

      سلام
      اصولاً خیر
      همه ی دروس رو باید حدنصاب بگیرین، البته باز میتوین با مسئولین مدرسه صحبت کنین

  • محمد سیروان گفت:

    سلام من یک سوال دارم من در رشته ریاضی پایه دهم را به اتمام رساندم آیا می شود هم در رشته ریاضی تحصیل خود را ادامه بدهم هم در حوزه

  • amir گفت:

    سلام.الان میشه تغییر رشته داد یا دیر شده؟و اینکه در سال یازدهم نمیشه تغییر رشته داد؟
    ممنون

    • Admin گفت:

      سلام
      الان اگر منظورتون از نظر زمان یعنی در تاریخ شهریور ماه هستش
      پاسخ منفی هست دوست عزیز ، میبایست زودتر اقدام میکردین برای ثبت نام و کارهای اداری امتحانات تغییر رشته و خوندن درسها که بتونین پاسشون کنین.

      سال یازدهم هم میشه تغییر رشته داد، میتونین شرایطش رو در لینک زیر بخونین
      تغییر رشته درون شاخه‌ای در پایه یازدهم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *