انتخاب رشته و راهنمایی شغلی

banner-Pedram

مناسب ترین تعرفه مشاوره

مشاوره به دو روش تلفنی و حضوری

جلسه آشنایی رایگان

سال ها سابقه کاری

انتخاب رشته صحیح = آینده شغلی مناسب = زندگی ایده‌آل

بسیاری از افراد اطلاع دقیقی از بازارکار و موقعیت­ های شغلی ندارند و بدین ترتیب نمی­توانند شغل مناسب خود را پیدا نمایند و آینده­ ی شغلی درخشانی برای خود رقم بزنند.

حتماً برای شما یا اطرافیانتان اتفاق افتاده که در رشته­ ی دانشگاهی مناسبی تحصیل نکرده ­اید، زیرا بدون اطلاع دقیق از رشته، آن را انتخاب نموده و از کسی مشورت نگرفته­ اید و اکنون از انتخاب این رشته پشیمان هستید و یا بعد از فارغ التحصیلی، شغل مناسبی برای این رشته پیدا نکرده ­اید.

بنابراین باید انتخاب درستی از رشته­‌ی تحصیلی و شغل آینده­ ی خود داشته باشید تا در نتیجه شغل مناسب خود را پیدا نموده و در آن موفق باشید.

در زندگی اجتماعی و حرفه­ ای هر فرد، اولین و مهمترین تصمیم ­گیری به نوعی انتخاب رشته تحصیلی و رشته دانشگاهی به حساب می ­آید؛

چرا که بسیاری مواقع موفقیت در آینده‌ی شغلی، جایگاه اجتماعی و … در گرو این انتخاب قرار دارد.

بی­‌شک انتخاب صحیح که بر اساس هویت و ویژگی­های شخصیتی فرد باشد نیازمند مشاور‌ی حرفه‌­ای است.

بسیاری از مردم اطلاعی از مشاوره شغلی و نقش و فواید آن ندارند.

null

انتخاب رشته و شغل متناسب با شما

 

مشاور علاوه بر اینکه مراجع را از جنبه‌های مختلف هوشی، استعداد و علایق شناسایی می­کند،این شناخت را با شناخت­های خود دانش آموز درهم آمیخته و با در نظرگرفتن مقررات بیرونی و شرایط ویژه جامعه، اقدام به تصمیم­ گیری می­کند.

تصمیم ­گیری در مورد انتخاب شغل بعد از پایان دوره تحصیلی در مقاطع مختلف یکی از مهمترین و اساسی­ ترین عوامل تأمین نیازهای مادی و روانی افراد به حساب می ­آید.

null

آزمون‌های معتبر روان‌شناسی و تحلیل صحیح آنها

 

گاهی مشاور از آزمون­هایی چون تست هوش، آزمون رغبت ­سنج و آزمون­های سنجش استعداد و سایر آزمون‌های استاندارد جهانی کمک می‌گیرد و با تحلیل صحیح آنها شما را در یک انتخاب رشته صحیح و شغل آینده‌ مناسب یاری خواهد کرد.

null

شناسایی نقاط قوت و ضعف

 

میزان بهره هوشی، نمرات تحصیلی، تعیین نقاط قوت و ضعف در دروس مختلف، بررسی علایق و استعدادهای دانش آموز در زمینه­ ی رشته‌ها و مشاغل، از مهمترین ویژگی­های خود دانش آموز هستند که باید توسط مشاور  شناسایی شوند

null

شناخت توانایی‌ها و محدودیت های فرد

 

مشاوره­ ی صحیح و اصولی انتخاب رشته و راهنمایی شغلی براساس شناختی کامل از توانایی­ها، استعدادها و رغبت­ها و محدودیت­های فردی صورت می­گیرد

مشاور، کلیه­ ی توانایی­­ها و محدودیت­های جسمانی روانی و اجتماعی فرد را در نظر گرفته و  به دانش آموز کمک می‌کند تا با اطلاع از ویژگی­ها و شرایط خود، رشته‌ها و شرایط جامعه، تصمیم مناسبی در مورد انتخاب رشته تحصیلی‌اش اتخاذ نماید.

شغل و حرفه، بخش عمده‌ای از زندگی هر فرد را به خود اختصاص می‌دهد و به عبارتی انسان ساعات زیادی از وقت خود را در محل کار خویش و درگیر حرفه خویش می‌گذراند؛

چنین شرایطی اگر با شرایط و توانایی­ها و علایق فرد همخوانی نداشته باشد، به عدم رضایت شغلی خواهد انجامید.

عدم رضایت شغلی یکی از مهمترین مشکلات استرس‌زا در زندگی فرد است که می‌تواند جنبه‌های دیگر زندگی او را تحت تأثیر قرار دهد.

علاوه بر تأثیرات فردی مشاوره شغلی، تأثیرات اجتماعی آن را نیز نباید از نظر دور داشت.

کارآیی فرد در حرفه‌ای که به او واگذار شده است بسیار تحت تأثیر توانایی و استعداد و علاقه او به آن شغل دارد. عدم هماهنگی فرد با شرایط شغل، کارآیی او را در مسیر اهداف شغلی پایین می­آورد.

انتخاب شغل در دنیای امروز و برای نسل جوان یک امر بسیار پیچیده است که نیاز به مهارت دارد.

این انتخاب به نحوی نیست که یک دانشجو بتواند در یک زمان کوتاه و محدود و بلافاصله بعد از فراغت از تحصیل به عمل آورد.

جستجوی شغل و کار یکی از مهارت­های اساسی و مهم زندگی در قرن اخیر است.

شرایط در دنیای متحول امروزی، انتخاب و تصمیم ­گیری شغلی را آنچنان پیچیده کرده که یک فرد حتی با یادگیری­های معمول و روزمره و اخذ یک مدرک تحصیلی قادر به دستیابی شغل مناسب نیست.

چه زمانی برای انتخاب رشته به مشاور مراجعه کنیم؟

 

برای مشاوره، چه در سال اول دبیرستان و برای انتخاب رشته تحصیلی دوره متوسط صورت بگیرد و چه برای انتخاب رشته دانشگاهی، تفاوت چندانی نمی‌کند.

اما بسیار مهم است که قبل از ورود به دانشگاه و تحصیل در رشته قبولی به مشاور مراجعه نمایید.

رزرو آنلاین وقت مشاوره


[bookly-form]